2 september 2011

Inzpiras mässa i Helsingborg

Boka din plats, redan nu, till föreläsningarna den 24-25 september


Mat – en hjärtesak
Andreas Wennborg

Många känner igen honom ifrån TV4:s Sveriges Mästerkock. I Inzpira-kretsar är han mer känd som matkrönikör där han delar med sig av både tankar och goda recept. Andreas Wennborg brinner för det enkla men fantastiska och kommer till mässan för att prata om råvarans betydelse för smakupplevelsen. Det här är ett eminent tillfälle att få stifta närmare bekantskap med en riktig matexpert. Men se till att ha gott om tid, för Andreas som älskar att prata mat har svårt för att sluta. Planen är att Andreas avslutar workshopen med att bjuda på en överraskande smaksensation som ligger honom varmt om hjärtat. Och som om inte det skulle vara nog, vi lottar dessutom ut en date med honom. Mannen som älskar att laga mat, och investerar känslomässigt i allt han lagar. För enligt Andreas lagas mat med kroppens viktigaste organ, hjärtat.

Tid: Lördag & söndag kl. 12-13.
Plats: Svartklubben, Sundspärlan
Kostnad: 50 kr

Boka din plats idag: massa@inzpira.se

Catharina dukar
Catharina Lindeberg-Bernhardsson

Låt Inzpiras egen dukningskonstnär, Catharina Lindeberg-Bernhardsson, visa hur du med enkla medel dukar bord för alla tillfällen. Oavsett om det är en vardagsdukning eller en högtidligare variant så är utgångspunkten densamma. Catharina dukar med det som naturen (ja, till och med din torghandlare) har att erbjuda vid varje årstid. På hösten finns det äpplen, pumpor, vackra löv, kastanjer, plommon, ekollon och mycket mer. Under jul och nyår använder Catharina barrkvistar, kottar, kanel, apelsinskivor och mossa i dukningen. På våren smyger det sig ofta in primörer bland ängsblommorna! Och, ja Catharina fick en gång uppdraget att göra något riktigt ovanligt vilket slutade med en gräsmatta på bordet. Det låter kanske lite galet? Ett knippe morötter eller ett blomkålshuvud är ju inte heller så upphetsande. Det måste ses med egna ögon. Just därför får du inte missa det här tillfället med Catharina. För efter föreläsningen kommer begreppet dukningskonstnär att vara glasklart.

Tid: Lördag & söndag kl 13.30 – 14.30
Plats: Svartklubben, Sundspärlan
Kostnad: 50 kr

Boka din plats idag: massa@inzpira.se



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar